Najam opreme

AVC je u stalnom kontaktu sa suvremenom tehnologijom, a jedan važan segment naše djelatnosti jest najam opreme. Iznajmljujemo kompletnu audio-video opremu potrebnu za seminare, kongrese i prezentacije te je postavljamo u najrazličitije prostore. Uz tehničku podršku, možemo ponuditi i kvalitetan prijevod na sve svjetske jezike.

Iskustvo i stalni klijenti najbolja su preporuka, a izdvojit ćemo ih tek nekoliko: INA, Ured predsjednika, Vlada RH, Porezna uprava, International Organization for Migration, Vijeće Europe, Ministarstvo gospodarstva, Grad Zagreb. Posebno smo ponosni na organizaciju tehničkog dijela OSCE konferencije u Ljubljani 2005. godine, OSCE Presidential Assembly 2011 konferencije u Dubrovniku te Croatia Summit 2011 konferencije, također u Dubrovniku.

Na našim web stranicama možete pronaći nešto više informacija o opremi, kao i o sustavima koje radimo: ozvučenje, rekorderi, projektori, projekcijska platna, plazma monitori, videokonferencije, audiokonferencije, a zahvaljujući redovnom osvježavanju naših stranica, možete pratiti i najave sajmova i događanja za koje također iznajmljujemo opremu.

Oprema koju posjedujemo omogućuje tehničku podršku radu konferencija, kongresa i seminara u malim i srednjim kongresnim dvoranama.

U mogućnosti smo popratiti događaje za 500-tinjak ljudi simultanim prijevodom do 6 jezika (5 prijevoda + original), iz prijenosnih kabina ili kabina ugrađenih u dvoranu. Posjedujemo razglase dovoljne snage za održavanje konferencija. Ovisno o potrebama događanja, postavlja se i digitalno upravljani sustav mikrofona, do 30 delegatskih i 2 predsjedavajuća mikrofona. Ovisno o potrebama skupa, možemo osigurati i video projekciju na projekcijsko platno, projektorima renomirane tvrtke SONY.

Za sva događanja korisnik dobiva i iskusnog tehničara za rad sa sustavom u dvorani.

 

facebookicon.gif

 

Croatia Summit 2011, Dubrovnik
OSCE 2011, Dubrovnik
Hotel Croatia, Cavtat
 Udruga gradova, Sheraton, Zagreb
gIDE, Dubrovnik
 The Palace Hotel, Dubrovnik
Committee Meetings, Dubrovnik
AVC rental team
Ured predsjednika RH; Zagreb

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska