AVC Zagreb Team

AVC čine ljudi visokog obrazovanja i suvremenih pogleda na tehnologiju i njezinu primjenu. Naš je cilj razumjeti tehnologiju, približiti je našim korisnicima i staviti je u službu čovjeka. Iza nas stoji 30 godina iskustva na području sistemske integracije profesionalnih audio i video sustava, radiodifuzijskih i drugih profesionalnih sustava, sustava rasvjete, multimedijalnih prezentacijskih sustava i mrežne multimedije.

AVC je tvrtka koja se bavi dizajnom i uspostavom audio-video sustava na načelu sistemske integracije. Mi smo audio, video i mrežni inženjeri, programeri i voditelji projekata koji će Vam ponuditi rješenje po mjeri za svaku Vašu potrebu.

Naše usluge uključuju savjetovanje, projektiranje, izradu dokumentacije, nabavu, isporuku i instalaciju opreme te dugoročno intervencijsko i redovno održavanje. Svoje projekte izvodimo izravno u suradnji s investitorom ili krajnjim korisnikom, ili pak u suradnji s arhitektonskim uredom i drugim ugovarateljima.

Svaki detalj je važan. Naši inženjeri nastoje u potpunosti udovoljiti željama klijenata uzimajući u obzir i praktični i estetski aspekt svakog rješenja. Koristimo opremu i sustave najboljih imena iz svijeta profesionalnih audio, video, rasvjetnih i multimedijskih tehnologija, primjenjujući znanja stečena kroz certifikacijske procese proizvođača te kroz dosadašnji dugogodišnji rad. U uskoj suradnji s proizvođačima opreme proizvodimo rješenja prilagođena pojedinim specifičnim potrebama ili prilagođavamo opća rješenja Vašim konkretnim potrebama.

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska.