Poštovani,

AVC Zagreb ima svoj novi ured u Lučkom, Novi Zagreb, u Hrastovičkoj ulici br. 62. Ovdje su upute kako doći do nas:

Iz smjera Jadranski most: preko mosta vozite krajnjom desnom trakom i na rotoru Novi Zagreb (Remetinečki rotor) skrenite desno (obavezan smjer te trake) na Jadransku aveniju. Prođite semafor kod Sveučilišne bolnice i vozite do desnog izlaza za Lučko. Skrenite desno prema Lučkom i na prvom semaforu skrenite lijevo. Vozite ravno do sljedećeg semafora (Beton Lučko) i na njemu skrenite lijevo u Ventilatorsku ulicu. Nakon cca 200m skrenite u prvu ulicu desno (Hrastovička) te vozite cca 300m do kućnog broja 62, tj. naše zgrade na lijevoj strani ulice. Vidjet ćete veliku plavu zgradu s velikim znakom AVC-a na krovu. Slobodno uđite u dvorište pa lijevo, na parkiralište za kupce, stigli ste!

Iz smjera Avenija Dubrovnik: s rotora Novi Zagreb (Remetinečki rotor) iziđite na Jadransku aveniju (suprotna strana, tj. drugi izlaz desno). Prođite semafor kod Sveučilišne bolnice i vozite do desnog izlaza za Lučko. Skrenite desno prema Lučkom i na prvom semaforu skrenite lijevo. Vozite ravno do sljedećeg semafora (Beton Lučko) i na njemu skrenite lijevo u Ventilatorsku ulicu. Nakon cca 200m skrenite u prvu ulicu desno (Hrastovička) te vozite cca 300m do kućnog broja 62, tj. naše zgrade na lijevoj strani ulice. Vidjet ćete veliku plavu zgradu s velikim znakom AVC-a na krovu. Slobodno uđite u dvorište pa lijevo, na parkiralište za kupce, stigli ste!

Iz smjera Krapine/ Ljubljane (A2/E70): Vozite do čvora Lučko i odvojite se za izlaz 4-Lučko i slijedite oznaku Zagreb-Jug. Skrenut ćete desno i proći polukružno ispod nadvožnjaka. Nakon što ste prošli ispod nadvožnjaka, skrenite desno, prateći oznaku za Lučko/Remetinec. Pratite glavnu cestu i kod raskrižja na kojem se odvaja cesta za Remetinec i Lučko, skrenite lijevo za Lučko i vozite do prvog semafora. Vozite ravno do sljedećeg semafora (Beton Lučko) i na njemu skrenite lijevo u Ventilatorsku ulicu. Nakon cca 200m skrenite u prvu ulicu desno (Hrastovička) te vozite cca 300m do kućnog broja 62, tj. naše zgrade na lijevoj strani ulice. Vidjet ćete veliku plavu zgradu s velikim znakom AVC-a na krovu. Slobodno uđite u dvorište pa lijevo, na parkiralište za kupce, stigli ste!

Iz smjera Slavonskog Broda/Varaždina (A3/E70): Vozite do čvora Lučko i odvojite se za izlaz Zagreb-Jug. Skrenut ćete desno i sići polukružno uz nadvožnjak. Nakon što ste sišli s nadvožnjaka, skrenite desno, prateći oznaku za Lučko u Karlovačku cestu. Pratite glavnu cestu i kod raskrižja na kojem se odvaja cesta za Remetinec i Lučko, skrenite lijevo za Lučko i vozite do prvog sermafora. Vozite ravno do sljedećeg semafora (Beton Lučko) i na njemu skrenite lijevo u Ventilatorsku ulicu. Nakon cca 200m skrenite u prvu ulicu desno (Hrastovička) te vozite cca 300m do kućnog broja 62, tj. Naše zgrade na lijevoj strani ulice. Vidjet ćete veliku plavu zgradu s velikim znakom AVC-a na krovu. Slobodno uđite u dvorište pa lijevo, na parkiralište za kupce, stigli ste!

Iz smjera Rijeka/Split/Karlovac (A1): Po prolasku kroz naplatne kućice, držite se lijevo i slijedite izlaz Zagreb-Jug, Lučko/Remetinec. Odmah ispod nadvožnjaka skrenite desno prateći oznaku za Lučko/Remetinec u Karlovačku cestu. Pratite glavnu cestu i kod raskrižja na kojem se odvaja cesta za Remetinec i Lučko, skrenite lijevo za Lučko i vozite do prvog sermafora. Vozite ravno do sljedećeg semafora (Beton Lučko) i na njemu skrenite lijevo u Ventilatorsku ulicu. Nakon cca 200m skrenite u prvu ulicu desno (Hrastovička) te vozite cca 300m do kućnog broja 62, tj. naše zgrade na lijevoj strani ulice. Vidjet ćete veliku plavu zgradu s velikim znakom AVC-a na krovu. Slobodno uđite u dvorište pa lijevo, na parkiralište za kupce, stigli ste!

 

Ukoliko posjedujete GPS, naše koordinate su:
N 45° 45' 29.35", E 15° 53' 15.06"

 

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska.