TASCAM US-20X20 - NOVO TOP USB AUDIO SUČELJE

TASCAM je predstavio novi US20x20. Najnovije u nizu USB audio sučelja. Dizajnirano za potrebe profesionalnih snimanja u studijima, ovo audio sučelje podržava 192 kHz i koristi USB 3.0, najsuvremeniji standard za prijenos podataka. S dodanim značajkama, kao što su Mic Pream i Mixer modovi, postaje vrlo svestran alat - a uz sve to je i normalno sučelje za višekanalno snimanje.

Mikrofonska pretpojačala su ključna za vrhunsku kvalitetu zvuka. Osam TASCAM Ultra-HDDA mikrofonskih pretpojačala ovog sučelja ima ekvivalentni ulazni šum (EIN) od -125 dBu. 20 dB headrooma na mikrofonskim i linijskim ulazima omogućuju da se ovo sučelje lako nosi s visokim razinama SPL kod npr. snimanja udaraljki ili drugih glasnih instrumenata.

Koristeći Blackfin procesor visokih performansi, US-20x20 nudi napredni DSP mikser s ekvalizacijom, kompresorom i reverbom na svakom kanalu. Procesor se ne koristi samo za dinamičku obradu i efekte, nego omogućuje i višekanalni prijenos putem USB-a 3.0.

Ove dodatne značajne karakteristike omogućuju nesmetan rad svakog profesionalca. Korištenje modova rada, pruža mogućnosti korištenja US-20x20 kao samostalnog mikrofonskog predpojačala, audio sučelja ili miksers za npr. ozvučenja.

Potpunu povezanost s različitim vrstama audio opreme postiže korištenjem analognih ulaza i izlaza, digitalnih ulaza i izlaza (koaksijalni i optički konektori), MIDI te WordClocka (BNC konektori).

Sve to uz atraktivni izgled, čini korištenje US-20x20 iznimno laganim.

Bočni pogled
Prednji pogled
Stražnji pogled

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska.