TASCAM DR-680MkII

DR-680MKII je namjenjen terenskom snimanju živih izvedbi glazbenika ili za potrebe video snimanja te surround snimki. Moguće je snimiti do osam kanala na SD kartice uz 96 kHz / 24-bitnu "Broadcast WAV" kvalitetu zvuka. Posjeduje šest mikrofonskih ulaza s fantomskim napajanjem za kondenzatorske mikrofone. Snima šest analognih ulaznih signala zajedno sa signalom digitalnog SPDIF ulaza kao 8-kanalni zapis.

Ulazni signali se mogu kontrolirati pomoću ugrađenog miksera koji ima zasebne kontrole za svaki ulaz. Moguće je čak, zajedno sa šest analognih ulaznih signala snimiti i stereo "raf" miks tih kanala. Tu je i ugrađeni zvučnik za provjeru snimke bez slušalica.

DR-680MKII je u mogućnosti snimati stereo zvuk na 192 kHz / 24-bita za audiofilski kvalitetne master snimke ili snimiti do četiri kanala istodobno u "štedljivom" MP3 formatu - idealno za snimanje sastanaka. Moguće je spojiti zajedno u kaskadu dva takva snimača i snimiti istodobno do 16 kanala i to na baterije! AC adapter, USB kabel i remen za nošenje se isporučuju kao standardni pribor.

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska