SpinetiX DiVA - SVE U JEDNOM

Novi model DiVA , projektiran je kako bi digitalni signage bilo lakše složiti nego ikada prije. DiVA dolazi s ugrađenim web alatima kako bi se projekti i njihov playout kreirali jednostavno.

S Diva-om možete napraviti jednostavno horizontalni ili vertikalni prikaz. Originalni sadržaj će se prikazati bez problema u bilo kojoj orijentaciji. Ugrađeni horizontalni i vertikalnim prikazi su jednostavno prekrasni. Možete ih koristiti onakve kakvi jesu, prilagoditi ih ili napraviti svoje vlastite inačice. Možete ih čak , po potrebi, i okretati zrcalno (flip).

DiVA ima doista sve što je potrebno. Pripremljene vremenske prognoze,razne forma satova, datum, vrijeme, poruke, RSS, QR kodovei još mogo toga što je dovoljno da u u nekoliko minuta složite svoj prikaz na ekranu.

Mobilnost i korištenje multi-funkcionalnih uređaja je način na koji danas živimo. Stoga je SpinetiX projektirao i prilagodio ugrađene web alate tako da bi bili u potpunosti spremni u bilo koje vrijeme i za bilo koji način rada u trenutku kad ih zatrebate.

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska.