Sony HXR-NX3/VG1

Sony predstavlja novi NXCAM kamkorder s tri full HD 1/2.8-inch Exmor™ CMOS slikovna senzora i snimanjem u slijedećim formatima:

HD - MPEG-4 AVC/H.264 AVCHD 2.0

SD - DV(AVI), MP4, MPEG-4 AVC/H.264 s MP4 kontejnerom

Dvostruki utori za medije dopuštaju istodobno ili nastavljeno snimanje u AVCHD 2.0 (1080/50p) formatu. Tu je i Slow Motion & Quick značajka koja omogućava glatki 2x Slow motion prilikom snimanja u 25p formatu ili 50x Quick motion kada je 1 frame u sekundi snimljen u 50p.

Osim 20x optički zoom-a, jasnu sliku Zoom sa Super Resolution tehnologijom pruža prošireni spektar 40x zoom s odličnim i jsanmo slikom i detaljima i bez gubitka efektivnih piksela.

Kamkorder ima ugrađeno LED svjetlo, WiFi/NFC mogućnost daljinskog upravljanja, a veći 3,5-inčni LCD zaslon za poboljšanu kvalitetu gledanja povećava svestranost ovog kamkordera za višenamjenski i napredni sustav koji nudi neviđenu slobodu snimanja videa.

Osnovne značajke :

Originalni Sony objektiv, senzor i LSI tehnologija za impresivne slike

Sa HXR-NX3 , snimanje započinje s izvrsnim Sony G objektivom koji nudi izuzetnu kvalitetu slike, kao i širok raspon zooma. Iza tog objektiva je 1920x1080 Full HD CMOS senzor Exmor 3x sustav s tri 1/2.8-inch senzorima koji pružaju 2.070.000 učinkoviti broj piksela u 16:9 formatu.

AVCHD 2.0 (1080/50p) i DV zapis

HD video je snimljen u AVCHD formatu 2,0 s visokom 50 fps opcijom. 50i i 25p način snimanja osigurati će kompatibilnost reprodukcije s Blu-ray reproduktora. Mogućnost snimanja u DV formatu također je predviđeno za korisnike koji preferiraju DV tijek i koji moraju raditi u DV kompatibilnim nelinearnim sustavima za obradu videa.

Timecode i HDMI izlaz sa ugrađenim Timecode-om

Timecode i korisničke postavke važne su značajke za profesionalnu primjenu. Timecode je bitan za učinkovito nelinearno snimanje „uživo“ i s više NXCAM kamera.

Kao i drugi Sony NXCAM kamkorderi, HXR-NX3 Timecode se može poništiti pomoću priloženog infracrvenog daljinskog upravljača, a to omogućuje da se na više kamera istodobno poništi Timecode za jednostavnu sinkronizaciju.

Za dodatnu sinkroniziranost, Timecode se može koristiti i na izlazu putem HDMI priključka.

Inteligentna „Auto" značajka olakšava snimanje predivnih fotografija u širokom rasponu situacija snimanja. Ova praktična značajka automatski odabire optimalne postavke scene iz tri grupe od po deset scena. Na primjer, Intelligent Auto značajka može otkriti da je snimatelj u hodu tijekom snimanja i automatskim odabirom "Walk" postavke iz "Camera shake" skupine osigurava optimalan zapis slike.

Visoko kvalitetni ECM-VG1 shot-gun mikrofon u paketu.

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska.