JBL VTX SERIJA

VTX serija je prekretnica u praktičnoj primjeni kreativne tehnike. Novi uspjeh u nizu svih dostignuća koje JBL je napravio tijekom godina. Kao sljedeća generacija line array zvučnika, VTX serija najavljuje novu eru kvalitete reprodukcije, integracija sustava i jednostavnosti korištenja.

Koristeći više patenata u izradi pobudnih stupnjeva, zračnog procjepa zavojnice i tehnologije ovjesa, VTX također koristi tehnologije drugih Harman sestrinskih tvrtki za pojačala, DSP, nadzor i upravljanje. Osim visoko kvalitetnih komponenti, VTX ima oslonac u vrhunskoj inženjerskoj podršci - ljudski faktor i vrhunska tehnička pomagala su ključni za pravilno specifikaciranje i konfiguraciju VTX sustava bilo gdje u svijetu.

VTX serija je rezultat trajnih nastojanja JBL da načini sve snažnije, kompaktnije, laganije i fleksibilnije sustave ozvučenja. Dizajnirana podjednako za prijenosne i fiksne aplikacije, VTX serija ima JBL-ovu legendarnu kvalitetu zvuka u kombinaciji s najmodernijom tehnologijom ozvučenja i vrhunskom podrškom.

Kao član Harman grupe, možemo izvući maksimum u stručnosti i integraciji iz cjelokupnog asortimana Harman Pro audio tehnologija. Dakle, osim najboljeg mogućeg zvuka, tu su i projektiranje, ugađanje, umrežavanje i upravljanje VTX serijom koja je učinkovito, inteligentno i doista sustavno rješenje.

vtxv25-ii
vtxv20
vtxs25
vtxs28

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska.