NOVI JBL INTELLIVOX ZVUČNICI

Najveći izazov s kojim se susreću dizajneri razglasnih sustava je kako osmisliti sustav koji će imati visoki omjer izravnog i reflektiranog zvuka, dobiti maksimalni nivo zvuka koji stiže izravno do uha slušatelja, a istodobno smanjiti energiju zvuka reflektiranog od zidova, stropova i drugih akustički reflektirajućih površina. S Intellivox DDC (Digital Directivity Control), DDS (Digital Directivity Synthesis) tehnologijama, te WinControl softverom moguće je kontrolirati vertikalnu usmjerenosti Intellivox proizvoda i dovesti zvuk tamo gdje se to očekuje - do slušatelja.

Standardni zvučnički stupovi Intellivox DC i DS su širine 134mm, duboki 92 mm i dostupni u 5 visina. 1150mm, 1800mm, 2800M, 4300mm i 5000mm. Što je stup viši, bolja je kontrola usmjerenosti. Svi imaju nizove od 4-inčnih zvučnika, ugrađena pojačala i DSP. DC/DS115 imaju 2 dodatne visokotonca kako bi proširili frekvencijski raspon.

Intellivox DSX proizvodi imaju iste dimenzije kao i njihovi DC / DS ekvivalenti, ali uključuju nizove malih horni, kojima se proširuje frekvencijski odziv do 18kHz.

Za još širi frekvencijski raspon izrađuju se DC/DS 808 i 1608 sa 6,5-inčnim zvučnicima, čineći ovakve stupove bolje prilagođenim reprodukciji glazbe. Moduli s elektronikom za te jedinice dolaze odvojeno u 3HE kućištima.

 

JBL INTELLIVOX
JBL DS-DX
JBL DSX

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska.