DENON DN-501C - CD/MEDIA PLAYER

Odgovarajući na potrebu kompaktnih uređaja profesionalnih značajki, novi 1U DN-501c nudi raznovrsne mogućnosti reprodukcije s CD-a i USB memorija, s dodatnom mogućnošću lakog povezivanja s i-uređajima (iPhon, iPAD i sl.), što ga čini savršenim za bilo koju instalaciju koja zahtijeva reprodukciju glazbe s uređaja koji je jednostavan za korištenje i u potpunosti kontroliran.

Reprodukcija

Smješten u kompaktnom 1U kućištu, DN-501C Media/CD reproduktor pravi je izbor svestranog profesionalno opremljenog media reproduktora. Osim ladice s mehanizma za reprodukciju CD, MP3 CD-a i CD-DA (. SDA) ploča, jedinica ima na prednjoj ploči USB priključak za spajanje USB uređaja za pohranu te raznih i-uređaja. Kompatibilnost reprodukcije pokriva širok raspon formata uključujući MP3, WAV, AIFF, M4A i AAC.
Uređaj također podržava kopiranje s CD izvora izravno na USB memoriju u WAV formatu.

Priključci

Dizajniran za profesionalnu uporabu, DN-501C ima svestranu mogućnost povezivanja s ostali uređajima te uključuje balansirane (XLR) i nebalansirane analogne izlaze, te AES/EBU i SPDIF digitalne izlaze.

Kontrola brzine

Regulatorom na prednjoj ploči moguće je kontrolirati intonaciju (pitch) i tempo u rasponu + / - 16% u koracima od 0,1%. Dodatna funkcionalnost je mogućnost pristupanja putem Denon Professional Pitch Control aplikacije koja omogućuje korisniku da njihov iPAD ili iPhon zaslon iskoristi za povećanje ili smanjenje intonacije/tempa po želji, što je idealno za fitness centre, glazbene i plesne radionice i sl. gdje je potrebno zadržati intonaciju, a mijenjati tempo.

Direct Control

Prednji panel je dizajniran za jednostavnu uporabu i to u okruženjima gdje su jednostavnost pristupa izvoru zvuka i transportnim kontrolama imperativ, što uključuje i; pet tipki za brzo biranje na prednjem panelu koje omogućuju izravan pristup određenim audio datotekama, “cue to audio“, reprodukcija prema unaprijed definiranom rasporedu (Program playback) i svijetao OLED zaslon s ‘end monitor’ i ‘finish mode’ opcijama za signaliziranje kraja audio zapisa.

Remote Control

Za situacije gdje izravna kontrola nije praktična, DN-501C može se također upravljati pomoću raznih kontrolnih sučelja, uključujući IC daljinski kontroler, pomoću paralelnog GPIO sučelja, RS232C sučelja te Denon RC-F400S 'Hot Start' serijskog daljinskog upravljača. 

DN-501C Front
DN-501C Front panel
DN-501C Front/Back

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska