AMX - SVSI MREŽNA RJEŠENJA

Mreženi AV uređaji koriste snagu mreže za distribuciju sadržaja, gdje god je to potrebno. Bilo da je to live video sadržaj koristeći "video over IP" rješenja ili ciljane, grafički bogate komunikacije kao što je npr. digitalno oglašavanje, umrežena AV rješenja dijele i upravljaju sadržajem u nekoj prostoriji, cijeloj zgradi ili preko cijele grupacije.

Zamislite zahtjevni AV sustav s različitim mreženim proizvodima koji su fleksibilni, jednostavani za implementaciju i lako proširivi. Taj san je sada stvarnost s novom obitelji SVSI proizvoda tvrtke AMX.

SVSI mreženi AV proizvodi se lako instaliraju i koristite. Oni podržavaju point-to-multipoint streaming i distribuciju preko mrežnih preklopnika za male/velike i simetrične/asimetrične konfiguracije. To je jednostavnije što je poznatija količina izvora koje želite distribuirati putem mreže i lokacije na koje ih želite distribuirati.

Budući da SVSI uređaji da distribuciju AV signala preko IP-a koriste standardne mrežne kabele i IP tehnologiju za distribuciju signala do vaših odredišnih uređaja, distribucija AV signala preko mreže postaje mačji kašalj.

SVSi proizvodi pružaju intuitivni i snažan nadzor nad konfiguracijama, sadržajima, NVR snimanjem i reprodukcijom, propusnošću i komutacijom signala. Fleksibilno korisničko sučelje uključuje pristup s vašeg računala, prijenosnika, Apple iPada, Apple iPhona ili Android uređaja. Krajnji korisnik također može koristiti bilo koji sustav kontrole treće vrste. SVSI rješenje za upravljanje radi sa svima njima!

NMX-ATC-N4321
NMX-DEC-N3232
NMX-ENC-N1122
NMX-ENC-N2122
NMX-WP-N3510

© AVC d.o.o. | Hrastovička 62 | HR-10250 Lučko-Zagreb | Hrvatska